VIDEO: FOR THE RECORD

 
Dit is niet ‘Het Project Waar Ik Het Laatst Over Had’. Het is gewoon een dingetje. Een uitprobeersel voortgevloeid uit al mijn filmgerelateerde activiteiten van de laatste weken. Ik besloot wat beelden te bundelen die je (nog n)ooit eerder zag. Dit is tevens de eerste keer dat mijn stem duidelijk hoorbaar is op video. Dat vind ik spannend, dus wees lief voor me. En let niet te veel op mijn Brabantse accent. In deze fragmentjes was het toevallig duidelijk aanwezig, maar het is maar net in wat voor stemming ik ben. Soms heb ik een zachte G, dan weer een Gooische R.

(En, als je me niet persoonlijk kent: was het de stem die je verwacht had? Ik weet dat ik niet de enige ben die blogs leest, dan eens een filmpje van diegene ziet en denkt: ‘Wat? Klink jij zo?’)

Muziek: Coby Grant – I Wanna Be The One

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.