#188 IGNORING THE RAIN

IMG_6264

Ik was dus op een feestje dinsdag. Er was een barbecue – dat de regen met bakken uit de hemel kwam werd genegeerd. En terecht.

Vakantieplannen werden uitgewisseld. Die middag was voor sommigen bekend geworden hoe het komende schooljaar eruit zou gaan zien. De uitkomsten waren grotendeels positief – of in ieder geval zoals verwacht – dus ook dat kon gevierd worden. (Al leek ‘na de vakantie’ nog heel ver weg, en wilde niemand daar al aan denken.)

Van een hoop mensen nam ik afscheid voor zo’n zes weken – al zouden spontane plannen ervoor kunnen zorgen dat ik ze eerder wel weer zou zien. En laten spontane plannen nou vaak ontstaan in de zomervakantie.

(En over spontaniteit gesproken: ik werd die avond door twee meisjes aangesproken. Dat ze mijn blog lazen en mijn verhalen leuk vonden. ‘En ik las dat je het leuk vond als mensen dat tegen je zeggen.’ En hoe. De lucht was nog steeds somber en grijs. Ikzelf daarentegen, begon tot twee keer toe een beetje licht te geven.)

2 gedachten over “#188 IGNORING THE RAIN”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.