#96 FULL COLOR

IMG_5405

Ik moest meer kleur gaan dragen, besloot ik even geleden. Ik weet het: een schokkende uitspraak voor iemand die vaak genoeg compleet in het zwart gekleed gaat. Iemand die zegt dat je nooit genoeg zwarte jurkjes in je kast kan hebben. Maar soms ben ik bang dat ik er zelf ook een beetje zwartgallig van wordt. Bovendien: nu de zon steeds vaker schijnt, is zwart absoluut niet handig vanwege het hitte-absorberend vermogen. Het werd dus tijd om kleur te bekennen.

Kwam het even goed uit dat ik gisteren met mama naar Antwerpen ging. Ook ditmaal niet per se om culturele activiteiten te ondernemen. Wel slaagde ik in mijn missie: ik kwam thuis met jurkjes, vestjes, printjes. En alles in kleur.

(Oké, het jurkje dat je rechts ziet is deels zwart. En misschien heb ik ook wel een paar zwarte ballerina’s gekocht. Maar die had ik echt nodig.)

Nu kan ik een lange tijd genieten van het plezier dat nieuwe kleren biedt: eindeloos veel nieuwe combinaties kunnen maken. Vandaag ging ik voor een fijn shirt en nieuwe schoenen. Maar wel met een zwarte broek. Ik moet het natuurlijk rustig afbouwen.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.