#56 FACES

IMG_9753

Ik vind hem erg schattig, dit notitieblokje dat op mijn bureau staat. Ik gebruik het om pennen op te testen, ‘vergeet-dit-nietjes’ op te schrijven en om kauwgumpjes in weg te gooien, want anders blijven ze aan de prullenbak plakken en dat willen we natuurlijk niet. Maar aan de andere kant is het jammer ze te gebruiken. Het bebrilde meneertje linksboven ziet het al aankomen, de rest weet nog van niks: hun gezichtjes worden, notitie na notitie, steeds een beetje kleiner. 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.