#49 MELTED ROCKET

IMG_4991

 

Vandaag bij toneel ontdekte ik verschillende dingen. Wanneer je een gesmolten raketje weer terug invriest, ziet het er daarna uit als een misvormd, oranje klompje. Gesmolten raketjes zorgen ervoor dat alles gaat plakken. Vooral je handen, maar ook je haar en de vloer (als je er één laat vallen, dan). Verder klinkt mijn gezang in mijn hoofd nog steeds mooier dan het daadwerkelijk klinkt, kan het soms veel grappiger zijn als je niets zegt en vliegt die tweeënhalf uur telkens zo weer voorbij.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.