#32 HOME ALONE

IMG_8867

 

Begrijp me niet verkeerd: ik vind het heel leuk om dingen te doen met mensen. Kletsen, lachen, dingen ondernemen. Maar soms vind ik het ook heel fijn om even alleen te zijn. Vandaag bijvoorbeeld, had ik geen plannen en zou ik dus gewoon thuis zijn, in tegenstelling tot de rest van de familie. ‘Vind je het echt niet erg?’ wordt er dan nog een paar keer gevraagd. Nee. Echt niet. Laat mij maar lekker even in m’n eentje zijn. Het is niet zo dat ik dan opeens de drankvoorraad plunder, mijn vrienden uitnodig voor een Project X Brabant of op een andere manier het hele huis op z’n kop zet. Nee hoor, ik heb eigenlijk niets te verbergen. Maar heel hard pianospelen en zingen, door het huis huppelen, toneelteksten oefenen, outfitfoto’s maken of gewoon ongegeneerd geen flikker uitvoeren… Dat gaat toch extra fijn als er verder niemand thuis is.

Een gedachte over “#32 HOME ALONE”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.