#19 MICHAEL BUBLÉ

IMG_7590

Zondagavond is voor mij eigenlijk nooit een avond waarop er erg memorabele dingen gebeuren. Maar deze zondagavond zat dat toch anders. In plaats van op de bank, bracht ik de avond in het Ziggo Dome door, bij een concert van Michael Bublé. Met zes man reden we richting Amsterdam. Het werd een verassend leuke avond, met veel mooie en leuke nummers, een prachtig décor en ook veel humor. Er werden spottende grapjes gemaakt over het huwelijk, Justin Bieber, en de Duitse Michael Bublé fans  (‘They’re so happy when I sing ‘Crazy Life’, because than, they can actually sing along: la, la, la, la, la, la, laaa.’) Michael tegen de Nederlandse vrouwen van het strijkorkest: ‘Does any of you want to say anything? If you do, say it now, this is your chance!’ De violiste op het hoekje stak haar hand op en zwaaide. ‘Ja, ik wil wel wat zeggen! Ik vind eigenlijk dat hij gewoon Engels moet praten, want ik versta er geen zak van. Maar ik vind het wel heel leuk!’

Michael maakte er een mooie show van, met hartjesconfetti tegen het einde, om het romantische plaatje compleet te maken. ‘For all you lovers out there. Take this moment to  realise why you love each other. And for the singles: this might be the moment to get yourself involved in a threesome.’

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.