VIDEO: TONEELWEEK – BEHIND THE SCENES

Na vorige week zaterdag is het schooltoneel echt afgelopen. Ik baal, want het was zó leuk! Om het even heel dramatisch te zeggen: het voelt een als leeg gat wat er nu achterblijft. Steeds vaker waren er repetities, in de voorstellingsweek leefde ik toneel. (Waardoor dit filmpje tevens mijn ‘This week’ is.) Plotseling was het allemaal voorbij. Gelukkig kon ik nagenieten tijdens het monteren van dit filmpje. Langzaam afkicken. Je krijgt een blik achter de schermen van mijn toneelweek. Ik hoop dat het laat zien hoeveel ik ervan genoten heb en hoe tof het allemaal was. Enjoy!

Een gedachte over “VIDEO: TONEELWEEK – BEHIND THE SCENES”

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.