OUTFIT: (NOT SO) WEATHERPROOF COATING

Coated Jeans

Na al die positieve reacties op mijn ‘This week in outfits’ post, besloot ik dat ik wel vaker mijn kleding kon laten zien. Het setje hierboven droeg ik op dinsdag. Vanuit school zouden we naar de Technische Universiteit Eindhoven fietsen voor een wiskundedag. Bij de planning van deze dag kon natuurlijk geen rekening gehouden worden met het weer. Het weer hield ook geen rekening met onze planning: het kwam met bakken uit de hemel. Dat was een verfrissend fietstochtje dus. Ik dacht slim geweest te zijn door mijn gecoate broek aan te doen. Regenjassen hadden toch ook zo’n coating? Zo’n sóórt coating misschien wel, maar de werking was toch iets anders, ontdekte ik. Ik werd gewoon hartstikke nat, al was het maar een ritje van twintig minuutjes. Ach ja, mijn broek léék in ieder geval droog, dat was dan nog iets.

 

7 gedachten over “OUTFIT: (NOT SO) WEATHERPROOF COATING”

  1. Leuke outfit hoor! Misschien een idee om er bij te zetten waar het vandaan komt? Of misschien ook niet, niet goed voor mijn portemonnee haha ;). Zo’n zwarte achtergrond is ook mooi trouwens.

    1. Dankjewel! :) Ja, dat is op zich wel een goed idee… Al heb ik ook een hoop in mijn kledingkast liggen wat waarschijnlijk niet meer in de winkels hangt. Maar ik ga het onthouden voor de volgende keer!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.