#228 BOOKS AND COVERS

IMG_2925

Ik was welgeteld één dag terug uit Indonesië, toen ik in de keuken mijn boekenpakket aantrof. (En ik had nog zó gezegd: laat ze niet binnen.) Vervolgens heb ik de doos drie weken hartgrondig genegeerd. Vandaag was het zover: ik kaftte mijn boeken. Of eigenlijk ‘kaftte’ ik mijn boeken – er kwam tenslotte geen kaftpapier aan te pas. ‘Don’t judge a book by it’s cover’ is in ieder geval wel van toepassing. Die kaften gaan er namelijk gemakkelijk omheen. Maar wanneer het gaat om de inhoud van die boeken… Van een ander niveau, laat ik het zo zeggen. Ach, ze konden in ieder geval snel weer de kast in – waar ze voorlopig nog even zullen blijven.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.