#122 WHEN YOU CLOSE YOUR EYES

IMG_1441

Men zegt dat de ene dag om twaalf uur overgaat in de andere. Wanneer beide wijzers bovenaan de klok staan wordt er een onderscheid gemaakt tussen morgen en vandaag, tussen vandaag en gisteren. Bij twaalf uur ligt de grens.

Maar wat nou als gisteren en vandaag vloeiend in elkaar overlopen? Bepaalde gebeurtenissen laten de grens verdwijnen, omdat er op dat moment belangrijkere dingen zijn dan tijd. Wanneer is de dag dan voorbij?

Als er niemand meer op straat is? Als er nergens licht meer brandt, als alle kaarsjes uit zijn? Als iedereen slaapt (of doet alsof)? Als de glazen leeg zijn, de muziek uit, als het overal stil is? Als er alleen nog maar foute belspelletjes op tv zijn? Als de uil tevoorschijn komt, als de haan kraait dat het zover is?

Of pas als je zelf je ogen sluit na een leuke avond?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.