#24 CUT AND PASTE

IMG_8772

 

Van de hocus pocus van gisteren viel ik vandaag in de volgende: coderen. Ik spendeerde de middag met het maken van een header, of in ieder geval een poging daartoe. (Want daar heb ik nu tijd voor! Want de testweek is afgelopen! !!!) Ik begon, lekker kneuterig, met scheuren en plakken. Tot zover ging het me prima af. Het digitaliseren van mijn knutselwerkje leverde al wat meer problemen op. Na een tijdje kwam ik daar ook nog wel uit. Maar toen moest ik het daadwerkelijk in mijn blog gaan zetten. En daar bleef ik hangen. Jeetje, wat een gedoe zeg. Na een paar uur kon ik geen code meer zien. Momenteel heeft mijn blog twee headers, waarvan er één ergens midden op de pagina hangt. Een paar keer heb ik de hele pagina laten verdwijnen. Ik denk dat ik het maar even terug naar het oude ga zetten, totdat ik een keer heel veel tijd heb om het uit te vogelen. (Dat zal wel de zomervakantie worden…) Voorlopig houd ik het maar even bij het knip- en plakwerk met papier in plaats van met codes.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.